GRUPUL CUKUROVA

Buldoexcavatoare Cuqurova

Grupul Cukurova este unul dintre principalii actori ai economiei din Turcia, purtând economia turcă la niveluri mai înalte de la înființarea Republicii. Valorificând oportunitățile de afaceri atât la nivel național, cât și la nivel internațional, Grupul Cukurova este în prezent pe cale de a deveni un actor global în diverse domenii, care includ industria, construcțiile, tehnologiile de informare și comunicare, media, transporturile,
comerțul și serviciile, serviciile financiare și energia.

Înființată în 1923 ca fabrică de textile în Tarsus, un mic oraș de-a lungul coastei mediteraneene a Turciei de Sud, Grupul Cukurova a crescut rapid într-un conglomerat în sectorul industrial, în special în domeniul textilelor și al utilajelor pentru construcții. Pornind de la o moștenire puternică a sectorului industrial ca domeniul său tradițional de activitate, Grupul a pus întotdeauna un accent semnificativ pe operațiunile sale industriale.

Pe măsură ce Grupul a evoluat, a recunoscut că o pătrundere suplimentară pe alte sectoare era necesară pentru a-și atinge obiectivele sale strategice ambițioase. Pentru a atinge aceste obiective, Grupul Cukurova depune toate eforturile pe baza unei filozofii înrădăcinate în dezvoltare și inovare. Ca urmare a investițiilor sale în diferite alte domenii de activitate, în prezent, Grupul a devenit recunoscut la nivel global cu operațiuni în numeroase sectoare diferite, cum ar fi industria, construcțiile, tehnologiile informației și comunicării, media, transportul, comerțul și serviciile, serviciile financiare și energia.

 

Descarca Catalogul Cukurova pentru mai multe detalii despre datele tehnice ale partenerului nostru Çukurova Group!

www.cukurovaholding.com.tr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *