CUKUROVA MAKINA IMALAT VE TIC. A.S

Lansată în 1968 pentru fabricarea mașinilor agricole în baza unui acord de licență cu John Deere, Cukurova Makina a produs 26.250 de unități în următorii 18 ani.

În anul 1986, Compania a început să fabrice mașini de terasament și mașini industriale, sub propria licență și marcă comercială „CUKUROVA”.

Produsele remarcabile ale companiei, cu capacitatea de a produce 2.000 de unități pe an includ; încărcătoare excavatoare; încărcătoare pe roți și excavatoare. Produsele sunt asamblate la unitatea de producție a Companiei situată în Tarsus-TURCIA, cu o suprafață care acoperă 14.444 de metri pătrați situată pe o suprafață de 109.710 de metri pătrați.

În câțiva ani, Compania și-a mărit considerabil cota de piață atât pe piața locală, cât și pe cea mondială, atingând un volum valoros de vânzări în peste 45 de țări din lume. Pe lângă activitatea desfășurată în Europa, Africa de Nord, Asia Pacific, America Latină, Orientul Mijlociu și țările ex-sovietice, prin intermediul rețelei de distribuitori de renume, Cumitas s-a dedicat extinderii rețelei sale de distribuitori în întreaga lume, luând în considerare satisfacția deplină a clienților și dorința de a acoperi toate nevoile acestora. Toate produsele noi și actuale sunt reunite cu componente cunoscute la nivel mondial și cu cele mai noi tehnologii; combinate cu puterea concentrată de înaltă performanță, siguranță și o utilizare extrem de ușoară; testate și certificate de Organismele de certificare notificate și acum pregătită să devină un actor major pe toate piețele.

În prezent; Compania deține Certificatul pentru sistemul de management al calității ISO 9001:2008 de la Instituția turcă de standardizare (TSE) și este susținută de TUBITAK pentru activitățile sale de dezvoltare și cercetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *